Εκπτώσεις 10% - 15%


Τελευταία ενημέρωση: Ιανουάριος 2019

  

Η εταιρεία "LessNude.gr - ΧΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε." (η “Εταιρεία”  ή “εμείς”), αναγνωρίζει πόσο σημαντική είναι η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών (οι “χρήστες” ή “εσείς”) του διαδικτυακού της τόπου www.lessnude.gr (o “Ιστότοπος”). Η εταιρεία μας έχει θεσπίσει την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων, η οποία περιλαμβάνει και την πολιτική cookies ως ενιαίο κείμενο και αναπόσπαστο τμήμα της (εφ’ εξής η «πολιτική δεδομένων» ή η «πολιτική»), με σκοπό να ενημερώσει για το είδος των δεδομένων που συλλέγει ή παράγει για εσάς που επισκέπτεστε ή αγοράζετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σκοπός αυτής της Πολιτικής είναι να σας εξηγήσει, απλά και κατανοητά, ποιές πληροφορίες συλλέγονται κατά την επίσκεψη σας στον Ιστότοπο, για ποιό σκοπό και τι επιλογές έχετε αναφορικά με τις πληροφορίες αυτές.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, η οποία εκτελείται μέσω του Ιστότοπου αλλά και στα πλαίσια κάθε επικοινωνίας ή συναλλαγής σας με την Εταιρεία μας, πραγματοποιείται σύμφωνα με την ισχύουσα περί προστασίας προσωπικών δεδομένων νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων) για την Προστασία Δεδομένων (GDPR).

Η συνέχιση της πλοηγήσεως σας στον δικτυακό μας τόπο, ή η χρήση των υπηρεσιών μας ή/και η αγορά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, συνεπάγεται και την αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτής της Πολιτικής, της Πολιτικής για τα Cookies και των Όρων Χρήσης μας. Για τον λόγο αυτό, σας καλούμε να τα μελετήσετε προσεχτικά. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε, παρακαλούμε να απέχετε από τη χρήση του Ιστότοπου και των υπηρεσιών μας.

Υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Ποιός είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας;

Υπεύθυνη επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η εταιρεία με την επωνυμία «ΧΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΧΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», η οποία εδρεύει στην Αθήνα (οδός Υμηττού 219, τ.κ. 116 32), με ΑΦΜ: 800631280, Δ.Ο.Υ Φ.Α.Ε. Αθηνών και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 133059001000, τηλέφωνα: 210.7012843, φαξ: 210.7521477 και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου office@antongroup.gr (εφ’ εξής η «εταιρεία»).

Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Υπεύθυνη επεξεργασίας για όλες τις δραστηριότητες επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που εκτελούνται μέσω του Ιστότοπου, καθώς και στα πλαίσια κάθε επικοινωνίας και/ή συναλλαγής σας με εμάς, είναι η Εταιρεία, με έδρα Αθήνα, Υμηττού 219, 11632.

Πληροφορίες που συλλέγουμε

Όταν περιηγείστε στον Ιστότοπο, κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας, επικοινωνείτε ή συναλλάσεστε με την Εταιρεία, συλλέγουμε πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με εσάς και οι οποίες επιτρέπουν την ταυτοποίηση σας, άμεσα ή έμμεσα σε συνάρτηση και με άλλες πληροφορίες (‘Προσωπικά Δεδομένα’). Οι πληροφορίες αυτές συλλέγονται όταν μας τις χορηγείτε οικειοθελώς ή απλά αναλύοντας τη συμπεριφορά σας στον Ιστότοπο. Ειδικότερα:

  1. Δεδομένα Ταυτότητας, τα οποία μας χορηγείτε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας ή κατά την εγγραφή σας ως μέλους του ηλεκτρονικού καταστήματος www.lessnude.gr, με το άνοιγμα λογαριασμού, την συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς κτλ.
  2. Δεδομένα Επικοινωνίας, τα οποία μας χορηγείτε τόσο υποχρεωτικά, όσο και προαιρετικά όπως πχ κατά την υποβολή της παραγγελίας ή το άνοιγμα λογαριασμού ή στα πλαίσια της λήψης εμπορικής επικοινωνίας από την εταιρεία μας, ή στα πλαίσια της συμμετοχής σας σε διάφορες ενέργειες της εταιρείας μας (πχ διαγωνισμούς κτλ.).
  3. Δεδομένα οικονομικά τα οποία μας χορηγείτε υποχρεωτικά κατά την υποβολή της παραγγελίας (πχ στοιχεία κάρτας ή τραπεζικό λογαριασμό κτλ), πιστωτικά υπόλοιπα, επιστροφές χρημάτων κτλ.
  4. Δεδομένα Συναλλαγής, τα οποία συλλέγουμε κατά την αγορά σας ή χρήση των υπηρεσιών μας, πχ κατά την αποστολή newsletter (ποιά ανοίγετε και το περιεχόμενό τους), είδος αγοράς, τόπος παραδόσεως, χρόνος αγοράς, υπαναχώρηση, παράπονα σας, ιστορικό αγορών, καλάθι αγορών σας, περιεχόμενο Wishlist κτλ. 
  5. Δεδομένα Καταναλωτικής Συμπεριφοράς, ήτοι καταναλωτικές προτιμήσεις με βάση τα προϊόντα αγορών, την εξαργύρωση δώρων, την συχνότητα αγοράς, τρόπος, χρόνος αγοράς, είδος αγοράς κτλ.
  6. Δεδομένα τεχνικά, όπως για παράδειγμα την διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), στοιχεία εισόδου, τύπο και έκδοση του προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείται για να προσπελάσετε τον δικτυακό μας τόπο κτλ.
  7. Δεδομένα Σύνδεσης στο λογαριασμό σας, τα οποία είναι το όνομα χρήστη (username) και ο κωδικός προσβάσεως (password).
  8. Δεδομένα Προφίλ, τα οποία συνάγονται από τα στοιχεία που μας χορηγείτε είτε υποχρεωτικά είτε προαιρετικά κατά τις αγορές ή την εγγραφή σας ως μέλος, ή από τη χρήση του newsletter (πχ πόσα και ποια newsletter ανοίγετε και πότε), από στοιχεία που συνάγονται από την περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, από τις αγορές σας (είδος, χρόνος, κόστος), από τα σχόλια σας κατά τις έρευνες αγοράς, που κατά καιρούς διεξάγει η εταιρεία, από την συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς μας, από σχόλια σας και ερωτήσεις σας προς εμάς ή τυχόν παράπονα σας, από τη διάδραση σας με τα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας (facebook, youtube), από τις πληροφορίες που αναρτάτε οικειοθελώς στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως, πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies που χρησιμοποιούμε κτλ. 
  9. Δεδομένα Δημογραφικά: ηλικία, φύλο, τόπος διαμονής κτλ.
  10. Δεδομένα μέσω Cookies:  (βλ. αναλυτικά την Πολιτική Cookies).

Δεν συλλέγουμε εν γνώση μας, οποιαδήποτε πληροφορία από οποιοδήποτε πρόσωπο κάτω των δεκαέξι (16) ετών. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται αποκλειστικά σε ανθρώπους που είναι τουλάχιστον δεκαέξι (16) ετών ή μεγαλύτεροι. Σε περίπτωση που είστε κάτω των δεκαέξι (16) ετών, μην χρησιμοποιείτε ή παρέχετε καμία πληροφορία σε εμάς, μην εγγράφεστε ως μέλος ή στη λίστα αποδεκτών των ενημερωτικών μας δελτίων, μην κάνετε καμία αγορά και μην δίνετε καμία πληροφορία για το πρόσωπό σας σε εμάς, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος, της διευθύνσεώς, ή στοιχείων επικοινωνίας σας (τηλέφωνο, email κτλ). Εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει ή λάβει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από παιδί κάτω των δεκαέξι (16) ετών, θα τα διαγράψουμε πάραυτα, εκτός αν έχει δοθεί συγκατάθεση γονέα ή κηδεμόνα. Εάν θεωρείτε ότι μπορεί να έχουμε πληροφορίες από ή για ένα παιδί κάτω των δεκαέξι (16) ετών, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων

Η Εταιρεία επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα όταν συντρέχει μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες προϋποθέσεις/νομικές βάσεις: i) επειδή έχετε συναινέσει στην επεξεργασία των δεδομένων σας (π.χ. όταν ζητάτε να εγγραφείτε στο newsletter μας), ii) επειδή η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων (π.χ. όταν αγοράζετε προϊόντα μέσω του Ιστότοπου), iii) επειδή η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι υποχρεωτική βάσει νόμου (π.χ. συμμόρφωση με φορολογική υποχρέωση) και/ή iv) επειδή έχουμε έννομο συμφέρον  να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα (π.χ. υπεράσπιση δικαιωμάτων ενώπιον δικαστηρίων και αρχών).

Ειδικότερα, η Εταιρεία επεξεργάζεται τα δεδομένα σας για τους ακόλουθους σκοπούς:

  1. για την λήψη των παραγγελιών σας, την διεκπεραίωση αυτών και την αποστολή των προϊόντων σε εσάς και την επικοινωνία μαζί σας για ζητήματα, που αφορούν στην πώληση των προϊόντων μας σε εσάς. 
  2. Για την διαχείριση και διεκπεραίωση και την επεξεργασία των πληρωμών σας, συμπεριλαμβανόμενης και της ασφαλείας της οικονομικής μας συναλλαγής. 
  3. Για την εξυπηρέτηση σας ως μέλος του lessnude.gr με το άνοιγμα του λογαριασμού σας σε εμάς. 
  4. Για την δημιουργία, φύλαξη και συντήρηση βάσεως δεδομένων με το πελατολόγιο μας και την ανάλυση αυτής. 
  5. Για την αποστολή σε εσάς εμπορικής επικοινωνίας μέσω newsletter, sms, ή άλλων πολυμέσων, που αφορά σε νέα της εταιρείας μας, σε προϊόντα, προσφορές και προωθητικές ενέργειες.
  6. Για την διεκπεραίωση των αιτημάτων σας, όπως για παράδειγμα της υπαναχώρησης, αντικατάστασης κτλ, και την άσκηση των δικαιωμάτων σας. 
  7. Για την ασφάλεια των συναλλαγών.
  8. Για επιχειρηματικές αναλύσεις και βελτιώσεις, όπως για την διάθεση των προϊόντων μας στην αγορά και την βελτιστοποίηση αυτών, για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας σας και της εξυπηρετήσεως σας.
  9. Για άλλους σκοπούς για τους οποίους θα σας ειδοποιούμε, ή θα προσδιορίζονται κατά περίπτωση, στο σημείο που συλλέγονται αρχικά οι πληροφορίες για εσάς.
  10. Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα

Η Εταιρεία δεν πωλεί, ανταλλάσει, ενοικιάζει προσωπικά δεδομένα σε τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να έχουν, κατά περίπτωση:

  1. Προσηκόντως διορισμένοι εξωτερικοί συνεργάτες της Εταιρείας που ενεργούν για λογαριασμό της ως εκτελούντες την επεξεργασία και τη συνδράμουν στη λειτουργία του Ιστότοπου και στην παροχή υπηρεσιών προς το κοινό (πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου, υποστήριξης συστημάτων ΙΤ, πάροχοι υπηρεσιών αποστολής newsletters, εταιρείες εκπόνησης ερευνών αγοράς, εταιρείες (ταχυ)μεταφοράς ή ομαδικής αποστολής προϊόντων).
  2. Επιλεγμένα πρόσωπα τα οποία έχουν εξουσιοδοτηθεί από την Εταιρεία να επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για την εκτέλεση δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τη λειτουργία του Ιστότοπου και δεσμεύονται από υποχρέωση τήρησης εχεμύθειας (π.χ. προσωπικό της Εταιρείας).
  3. Προμηθευτές της Εταιρείας, οι οποίοι μας συνδράμουν στην εκτέλεση και/ή παράδοση παραγγελιών.
  4. Πάροχοι πληρωμών/τράπεζες (κατά την εκτέλεση πληρωμής από τον χρήστη μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας).
  5. Δημόσιες αρχές, φορείς, υπηρεσίες, περιλαμβανομένων φορολογικών αρχών, εφόσον αυτό απαιτείται σε συμμόρφωση με το εφαρμοστέο δίκαιο.
  6. Σε περίπτωση που η Εταιρεία υποστεί επιχειρηματική αλλαγή, τα δεδομένα σας ενδέχεται να μεταβιβαστούν. Στην περίπτωση αυτή, η Εταιρεία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να σας ενημερώσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο για την αλλαγή στον έλεγχο των προσωπικών σας δεδομένων, δίνοντάς σας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος διαγραφής αυτών.

Χρόνος τήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζετε να αλληλεπιδράτε με εμάς (διατηρείτε λογαριασμό, είστε εγγεγραμμένοι για να λαμβάνετε εμπορική επικοινωνία από εμάς, κάνετε μία αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημά, επικοινωνείτε στα σημεία εξυπηρετήσεως πελατών μας, λαμβάνετε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό κτλ) και είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση των σκοπών που τα συλλέξαμε και τα επεξεργαζόμαστε, όπως αναλυτικά περιγράφεται ανωτέρω, ή για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσε να προκύψει ευθύνη από την επεξεργασία, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία, ή εφόσον εκλείψουν οι σκοποί αυτοί, απαιτείται να τα διατηρήσουμε στα πλαίσια νόμου πχ. για φορολογικούς λόγους. Επιπλέον τα διατηρούμε μέχρι να μας ζητήσετε τη διαγραφή τους, ή όσα διατηρούμε και επεξεργαζόμαστε στα πλαίσια της συγκατάθεσής σας, μέχρι να την άρετε, ή μέχρι να εναντιωθείτε στην επεξεργασία τους από εμάς, την οποία βασίζουμε στο έννομο συμφέρον μας. 

Για τον προσδιορισμό του χρόνου διατηρήσεως των προσωπικών σας δεδομένων, λαμβάνουμε υπόψη μας την φύση των δεδομένων σας, την ποσότητα, το σκοπό επεξεργασίας τους, την ασφάλεια τους κτλ. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε την διαγραφή των δεδομένων σας. Για την άσκηση του δικαιώματος σας παρακαλούμε επισκεφτείτε τη σχετική ενότητα στην παρούσα πολιτική. 

Διατηρούμε το δικαίωμα σε ορισμένες περιπτώσεις, να ανωνυμοποιούμε τα δεδομένα σας για ερευνητικούς ή στατιστικούς σκοπούς, οπότε δεν συνδυάζονται πλέον με ταυτοποιήσιμο πρόσωπο. Επομένως, διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για αόριστο χρόνο. Σε κάθε περίπτωση τα δεδομένα σας είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια. 

Τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα

Ως υποκείμενο των δεδομένων σας, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα τα οποία μπορείτε να ασκήσετε ανά πάσα στιγμή:

  1. Να μας ζητήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά ώστε να επιβεβαιώσετε ότι τα επεξεργαζόμαστε σύμφωνα με το νόμο ή/και τις δικές σας εντολές και προτιμήσεις,
  2. Να ζητήσετε να διορθώσουμε ανακριβή, μη επικαιροποιημένα δεδομένα σας ή τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων,
  3. Να μας ζητήσετε να τα διαγράψουμε, εφ’ όσον, βεβαίως, ο νόμος δεν μας υποχρεώνει για το αντίθετο,
  4. Να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την χρήση τους, υπό ορισμένες συνθήκες,
  5. Να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας όσον αφορά τη χρήση τους,
  6. Να έχετε το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων, υπό ορισμένες συνθήκες,
  7. Να ζητήσετε να μην χρησιμοποιούνται για άμεση εμπορική προώθηση και,
  8. Να υποβάλετε καταγγελία στην ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Εάν έχετε απορίες, επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, όπως αυτά προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του Ιστότοπου, συμπληρώνοντας Φόρμα Επικοινωνίας για Θέματα Προσωπικών Δεδομένων, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ . Σε κάθε περίπτωση ανταποκρινόμαστε στα αιτήματά σας εντός μηνός, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων που ο χρόνος ανταπόκρισής μας σε ένα αίτημά σας, ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος, γεγονός για το οποίο θα ειδοποιείστε εγκαίρως. 

Διαδικτυακοί τόποι και σύνδεσμοι τρίτων μερών

Ο Ιστότοπος ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους (links, hyperlinks), διαφημιστικά banners και αναφορές σε ιστότοπους, πλατφόρμες ή εφαρμογές τρίτων (από κοινού ιστότοποι τρίτων), ο έλεγχος των οποίων δεν ανήκει στην Εταιρεία. Ομοίως πρόσβαση στον Ιστότοπο μας μπορεί να επιτευχθεί μέσω συνδέσμων που θα βρείτε σε ιστότοπους τρίτων, τους οποίους η Εταιρεία δεν ελέγχει. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι οι ιστότοποι τρίτων ενδέχεται να συλλέγουν προσωπικά σας δεδομένα για δικούς τους σκοπούς επεξεργασίας. Η Εταιρεία δεν εγγυάται το επίπεδο και την ποιότητα κάθε ιστότοπου στον οποίο παραπέμπει μέσω συνδέσμων, ούτε αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστότοπων που δεν ανήκουν στην ίδια και/ή για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που εφαρμόζονται σε αυτούς. Κατόπιν των ανωτέρω, σας καλούμε να είσαστε ιδιαιτέρως προσεχτικοί και να ελέγχετε τους όρους και πολιτικές (απορρήτου/ιδιωτικότητας, cookies) που διέπουν τους ιστότοπους τρίτων, καθώς ενδέχεται να διαφέρουν σημαντικά από τους δικούς μας.

Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

Εφαρμόζουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών, που διατηρούμε από μη εξουσιοδοτημένη δημοσιοποίηση, χρήση, μετατροπή ή καταστροφή. Κατά περίπτωση, χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση και άλλες τεχνολογίες που μπορούν να συμβάλουν στη διασφάλιση των πληροφοριών που παρέχετε. Ζητούμε επίσης από τους παρόχους υπηρεσιών μας να συμμορφώνονται με τις αυστηρές απαιτήσεις περί προστασίας και ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων. 

Ειδικότερα τα στοιχεία που υποβάλλετε στην εταιρεία τα διαχειρίζεται αποκλειστικά η διοίκηση της εταιρείας, καθώς και εξουσιοδοτημένοι εργαζόμενοι της. Για τη διεξαγωγή της επεξεργασίας η εταιρεία επιλέγει πρόσωπα ή τρίτους συνεργάτες με αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις από πλευράς τεχνικών γνώσεων και προσωπικής ακεραιότητας για την τήρηση της ενδεδειγμένης ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων. Η εταιρεία μέσω και των αντιστοίχων συμβατικών δεσμεύσεων και των συνεργατών της, λαμβάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία και την διασφάλιση του απορρήτου, της εμπιστευτικότητας και της ακεραιότητας των προσωπικών δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια αυτών στο περιβάλλον της πλατφόρμας τελεί υπό την επιφύλαξη λόγων που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής της, καθώς και λόγων που οφείλονται σε τεχνική ή άλλη αδυναμία του δικτύου που δεν ελέγχεται από την εταιρεία ή λόγω ανωτέρας βίας ή τυχαίων γεγονότων.

Οφείλετε να μη γνωστοποιείτε τα στοιχεία/τους κωδικούς που έχετε δηλώσει για το άνοιγμα του λογαριασμού σας, ο οποίος είναι προσωπικός και αμεταβίβαστος. Για την προσωποποιημένη επικοινωνία, η εταιρεία μας χρησιμοποιεί και κατάλληλες μαθηματικές ή/και στατιστικές διαδικασίες για την κατάρτιση του προφίλ και πραγματοποιεί τακτικούς ποιοτικούς ελέγχους και ελέγχους ασφαλείας στα συστήματα και τους αλγόριθμους που χρησιμοποιεί, ώστε να διορθώνονται οι παράγοντες που οδηγούν σε ανακρίβειες στα δεδομένα.

Αλλαγές στη πολιτική προσωπικών δεδομένων

Η Πολιτική αυτή μπορεί να τροποποιηθεί ανά πάσα στιγμή, κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρεια της Εταιρείας. Για τον λόγο αυτό, σας καλούμε να ελέγχετε την παρούσα Πολιτική τακτικά, ώστε να είσαστε ενήμεροι για τυχόν τροποποιήσεις αυτής. Κάθε αλλαγή στην παρούσα Πολιτική θα τίθεται σε ισχύ από τη στιγμή της εμφάνισής της σε αυτή τη σελίδα, ενώ θα υπάρχει σαφής ένδειξη με την ημερομηνία της τελευταίας ενημέρωσης.