Εκπτώσεις 10% στα είδη μόδας (fashion)

Για την ασφάλεια σας όλη η πλοήγησή σας στο κατάστημα www.lessnude.gr και όλες οι πληροφορίες που παρέχετε ή διαβάζετε από το κατάστημα είναι κρυπτογραφημένες με πρωτόκολο κρυπτογράφησης SSL κατά τη διάρκεια μετάδοσης δεδομένων μεταξύ του υπολογιστή σας και των server μας.

Η lessnude.gr δεν αποθηκεύει στοιχεία συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες. Για αυτές τις πληρωμές η εταιρείο συνεργάζεται με την Alpha Bank και τη Paypal μέσω των οποίων διεκπεραιώνονται οι συναλλαγες.

Πληρωμές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω της Alpha Bank

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Πληρωμές με Paypal ή πιστωτική κάρτα μέσω Paypal

Όλες οι πληρωμές Paypal ή με πιστωτική κάρτα μέσω Paypal διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας της Paypal και χρησιμοποιούν το πρωτόκολο κρυπτογράφησης Secure Socket Layer (SSL).