Εκπτώσεις 10% στα είδη μόδας (fashion)

Αποστολή της παραγγελίας

Όλες οι παραγγελίες σας αποστέλλονται με τη εταιρεία courrier Γενική Ταχυδρομική στην ιστοσελίδα της οποίας μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία των αποστολών σας.

Παραγγελίες που έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 13:00μμ, αναμένεται να παραδοθούν εντός 1 - 3 εργάσιμων ημερών.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας όταν αγοράζετε περισσότερα του ενός προϊόντος, προσθέστε όλα τα προϊόντα σε μία παραγγελία.

Κόστος αποστολής

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ξεκίνησε λειτουργία την 1η Φεβρουαρίου. Στη διάρκεια της αρχικής γνωριμίας, μέχρι 31 Ιουνίου, το κατάστημα σας προσφέρει δωρεάν μεταφορικά ανεξάρτητα του ύψους παραγγελίας και δωρεάν έξοδα αντικαταβολής.

Επιστροφές

Το κατάστημα LessNude.gr δέχεται επιστροφές εντός 14 ημερών από τη παράδοση της παραγγελίας και υπο την προϋπόθεση οτι το αντικείμενο είναι στη κατάσταση που παραδόθηκε, αχρησιμοποίητο και στην αρχική συσκευασία. Για να επιστρέψετε εμπορεύματα, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

  1. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας, κάνοντας κλικ εδώ και ακολούθως επιλέξτε το ιστορικό παραγγελιών σας
  2. Εντοπίστε τη παραγγελία την οποία (ή μέρος της οποίας) θέλετε να επιστρέψετε και κάνετε κλικ στο σύνδεσμο "Λεπτομέρειες". Το κατάστημα θα σας δείξει το παραστατικό της αρχικής σας παραγγελίας.
  3. Προχωρήστε προς το κάτω μέρος της σελίδας και επιλέξετε το προϊόν(τα) που θέλετε να επιστρέψετε, γράψετε την αιτιολογία της επιστροφής στο κουτάκι κειμένου από κάτω απο τη παραγγελία και πατήστε το κουμπί "ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ"
  4. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα εξετάσει την αίτηση σας και θα έρθει σε επικοινωνία εντός 24 ωρών για να σας δώσει οδηγίες για τα περαιτέρω βήματα.
  5. Μπορείτε να ελέγχετε το status της αίτησης σας για επιστροφή απο τον λογαριασμό σας, κάνοντας κλικ στο "Επιστροφές προϊόντων". Όταν η αίτηση σας εγκριθεί, το status θα αλλάξει σε "Αναμονή για το πακέτο"
  6. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ενεργοποιηθεί εντός μίας εργάσιμης ημέρας από την παραλαβή της επιστροφής και η επιστροφή των χρημάτων στον λογαριασμό σας γίνεται συνήθως εντός 7 ημερών από την έκδοση επιστροφής μέσω της κάρτας που πληρώσατε ή με εντολή πληρωμής στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Στην περίπτωση που η αγορά σας έγινε ως επισκέπτης, παρακαλούμε τηλεφωνήστε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μεταξύ 9πμ-3μμ, Δευτέρα - Παρασκευή.